Біомаркери серцевої недостатності: нові можливості діагностики - Zhuravlyova, L. V.; Kulikova, M. V. (Ліки України, 2019)
У статті представлені сучасні дані літератури щодо нових перспективних біомаркерів, які відображають різні патологічні механізми і можуть бути використані для оцінки ризику розвитку ускладнень у пацієнтів з серцевою недостатністю.