З нового року аптеки будуть працювати по-новому - Motruk, D. (Ліки України, 2019)
Від 1 січня 2019 р. набуде чинності Закон України від 23.11.2018 р. No 2628-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо покращення адміністрування та перегляду ставок окремих податків і зборів»