Бета-блокатори та еректильна дисфункція – який препарат є найбезпечнішим? - Ivanov, D. D. (Ліки України, 2019)
У статті висвітлені питання впливу різних бета-блокаторів на еректильну дисфункцію у пацієнтів з артеріальною гіпертензією. Наведені основні положення щодо безпечності застосування бета-блокаторів при лікуванні АГ у чоловіків, згідно з даними оприлюднених на сьогодні різних експертних консенсусів та рекомендацій. Наведений перелік і основні положення міжнародних документів, що унормовують питання лікування пацієнтів з АГ, та особливості впливу різних антигіпертензивних засобів на перебіг захворювання, а також дані наукових досліджень про взаємозв’язок бета-блокаторів та еректильної дисфункції.