Отримання квот на виробництво спирту: кому дозволили, а кому сказали «ні» - Motruk, D. (Ліки України, 2019)
7 серпня на сайті Міністерства охорони здоров’я України (МОЗ) для громадського обговорення винесено проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України» (далі – проект постанови).