Стандарти медичної допомоги при дiабетi Американської асоцiацiї дiабетологiв, 2019 (Вибранi положення) - Motruk, D. (Ліки України, 2019)
Diabetes Care 2019;42(Suppl. 1):S29-S33 | https://doi.org/10.2337/dc19-S003 «Стандарти медичної допомоги при діабеті» Американської асоціації діабетологів (АDA) містять рекомендації з чинної клінічної практики та призначені для забезпечення компонентів лікування діабету, загальних цілей лікування та нормативних настанов, а також інструментів для оцінки якості медичної допомоги. Члени Комітету професійної практичної діяльності АDA, Міждисциплінарний експертний комітет, несуть відповідальність за щорічне оновлення стандартів медичної допомоги, або частіше, якщо оновлення обґрунтовано. Для детального опису стандартів АDA, вкладень та звітів, а також системи класифікації даних для рекомендацій АDA щодо клінічної практики, зверніться, будь ласка, до вступної частини Стандартів медичної допомоги. Читачі, які бажають коментувати Стандарти медичної допомоги, можуть зробити це за адресою professional.diabetes.org/SOC.