Третій Європейський доказовий Консенсус з діагностики та лікування виразкового коліту (продовження) ЧАСТИНА 3 - Motruk, D. (Ліки України, 2018)
ECCO Guideline/Consensus Paper Third European Evidence-based Consensus on Diagnosis and Management of Ulcerative Colitis. Part 1: Definitions, Diagnosis, Extra-intestinal Manifestations, Pregnancy, Cancer Surveillance, Surgery, and Ileo-anal Pouch Disorders // Journal of Crohn’s and Colitis. – 2017. – Р. 649–670. DOI: 10.1093/ecco-jcc/jjx008. Продовження, початок читайте у попередніх номерах журналу Ліки України № 5–6, (221–222), № 7 (223).