Антагоністи альдостерону при серцевій недостатності зі збереженою фракцією викиду - Sabadash, V. Ye.; Gorobets, N. M.; Basilevich, A. V. (Ліки України, 2018)
У статті обговорюється проблема серцевої недостатності зі збереженою фракцією викиду лівого шлуночка з характерним для цієї патології зниженням переносимості фізичного навантаження. Представлена інформація щодо застосування антагоністів альдостерону, зокрема спіронолактону, як можливого допоміжного методу лікування цієї групи пацієнтів, а також про його вплив на підвищення фізичної витривалості.