Ятрогенний остеопороз. Частина ІІ - Grygoryeva, N. V. (Ліки України, 2018)
У другій частині даного огляду, що складається з трьох частин, представлено аналіз сучасних літературних даних щодо впливу деяких лікарських засобів, які використовують у лікуванні неврологічних, ревматичних, дерматологічних захворювань та цукрового діабету, на метаболізм кісткової тканини та розвиток ятрогенного остеопорозу. Проаналізовані негативні ефекти антиконвульсантів, антидепресантів, гіпнотичних засобів, тіазолідиндіонів, інгібіторів кальциневрину, метотрексату й нестероїдних протизапальних засобів у розвитку ятрогенного остеопорозу й консолідації переломів