Використання метаболічної терапії у хворих на коморбідну патологію: реалії та перспективи - Zhuravlyova, L. V.; Kulikova, M. V. (Ліки України, 2018)
В оглядовій статті наведено сучасні дані щодо використання метаболічної терапії у хворих на коморбідну патологію – ішемічну хворобу серця та цукровий діабет. Також надано характеристику основних препаратів з метаболічною дією, які можуть бути використанні згідно з сучасними рекомендаціями.