Сучасні реалії в наданні допомоги пацієнтам з депресією: підсумки першого року впровадження національного протоколу - Chaban, O. S.; Yur’yeva, l. N.; Khaustova, E. A.; Mamchur, A. Y.; Nikolenko, A. Y.; Barna, O. N. (Ліки України, 2016)
У статті наведено аналіз першого року впровадження Уніфікованого клінічного протоколу первинної, вторинної (спеціалізованої) та третинної (високоспеціалізованої) медичної допомоги «Депресія» в реальну клінічну практику лікувально-профілактичних закладів України. Визначено (на думку практичних лікарів ВОП-СМ та психіатрів) основні переваги та недоліки Протоколу; надано пропозиції з його удосконалення в наступній редакції