Роль калію та магнію при лікуванні серцево-судинних захворювань - Tkachenko, V. I.; Bagrо T. A. (Ліки України, 2016)
У статті показано роль мікроелементів калію та магнію при лікуванні серцево-судинної патології. Розглянуто участь даних мікроелементів у різних патогенетичних ланках серцево-судинних захворювань. Вказано норми вмісту калію і магнію в організмі, шляхи їх надходження та симптоми дефіциту в організмі. Рекомендовано включення даних мікроелементів до складу комплексної терапії серцево-судинних захворювань