Перспективи використання гліклазиду в сучасній терапії цукрового діабету 2-го типу - Zhuravlyova, L. V.; Filonenko, M. V. (Ліки України, 2016)
У статті розглянуто аспекти використання похідного сульфонілсечовини – гліклазиду в сучасній терапії цукрового діабету 2-го типу. Вітчизняний генеричний препарат гліклазиду з модифікованим вивільненням – Діаглізид MR має доведену ефективність і безпеку, є біоеквівалентним до оригінального препарату, що дозволяє рекомендувати його для лікування цукрового діабету 2-го типу.