Доступність медичних послуг пацієнтам з хворобами ока в закладі приватної форми власності - Dufinets, V. A.; Gruzеva T. S. (Ліки України, 2016)
У статті представлено результати аналізу доступності медичних послуг населенню України за даними проведеного Держстатом України опитування домогосподарств, у т.ч. доступності послуг у закладах приватної форми власності. Вивчено причини звернень населення Закарпатської області до приватного офтальмологічного закладу охорони здоров’я та оцінку пацієнтами доступності платних медичних послуг