Місце інсуліноподібного фактора росту-1 серед критеріїв прогнозування розвитку цукрового діабету 2-го типу у хворих на артеріальну гіпертензію - Pyvovarov, O. V. (Ліки України, 2016)
Розглянуто критерії прогнозування розвитку цукрового діабету 2 типу у хворих на артеріальну гіпертензію. Проведено кореляційно-регресійний аналіз рівня інсуліноподібного фактора росту-1 у крові та показників стану вуглеводного та ліпідного обміну у хворих з ізольованим перебігом артеріальної гіпертензії та у хворих з поєднаною патологією – артеріальною гіпертензією та цукровим діабетом 2 типу