Постійна електрокардіостимуляція при брадиаритміях - Yakovleva, L. N. (Ліки України, 2016)
У статті розглянуто деякі положення Рекомендацій щодо проведення постійної електрокардіостимуляції, розроблені робочою групою Європейського товариства кардіологів з кардіостимуляції та ресинхронізуючої терапії спільно з Європейською асоціацією з серцевого ритму в 2013 році. Наведено показання для проведення постійної електрокардіостимуляції при різних формах порушень ритму, а також аналіз ЕКГ у хворих з електрокардіостимулятором