Лікувально-профілактичні аспекти колоректального раку в практиці сімейного лікаря - Sabadash, V.; Gubskaya, E.; Barna, O. (Ліки України, 2016)
У статті висвітлено можливі причини виникнення раку товстої і прямої кишок. Були обговорені методи лікування та попередження захворювання. Запропоновано шляхи виявлення хвороби на ранніх стадіях.