Клінічна ефективність триметазидину у пацієнтів, що перенесли гострий інфаркт міокарда - Malynovska, I. E.; Tereshchenko, T. M. (Ліки України, 2016)
У статті йдеться про ефективність застосування метаболічних препаратів як важливої складової лікування гострих і хронічних форм ішемічної хвороби серця, зокрема про застосування триметазидину – міокардіального цитопротектора у пацієнтів, що перенесли гострий інфаркт міокарда. Призначення триметазидину є доцільним на етапі відновлення пацієнтів у ранній постінфарктний період. Таким чином, до курсу кардіореабілітації доцільно включення курсу цитопротектора триметазидину, що сприяє підвищенню ефективності відновлення пацієнтів, що перенесли інфаркт міокарда.