Застосування діуретиків при декомпенсації серцевої недостатності - Zhadan, A. V. (Ліки України, 2020)
У статті висвітлено основні сучасні підходи до застосування діуретиків у пацієнтів із застійною серцевою недостатністю. Описано причини не - ефективності діуретичної терапії та способи подолання резистентності до діуретиків. Наведено алгоритм призначення сечогінних препаратів, що базується на визначенні вираженості натрійурезу