Травми серця: тупий механізм пошкодження - Pocheptsova, E. G.; Kuznetsov, I. V.; Matuzok, O. E. (Ліки України, 2020)
У статті наведені визначення тупої травми серця, механізми її виникнення, клінічні форми, підходи до невідкладної діагностики та основні лікувальні заходи. Стаття розрахована на лікарів-кардіологів, лікарів відділень невідкладної допомоги