Закон про дистанційну торгівлю ліками підписаний і чекає на оприлюднення - Motruk, D. (Ліки України, 2020)
12 жовтня Президент України підписав Закон України від 17.09.2020 р. № 904 «Про внесення змін до статті 19 Закону України «Про лікарські засоби» щодо здійснення електронної роздрібної торгівлі лікарськими засобами». Закон набере чинності з дня, наступного за днем його опублікування, та буде введений в дію через 3 місяці з дня набрання ним чинності.