Набула чинності постанова про виділення коштів для забезпечення киснем хворих на COVID-19 - Motruk, D. (Ліки України, 2020)
Постановою КМУ від 09.10.2020 р. № 923 передбачено виділення коштів для забезпечення подачею кисню ліжкового фонду закладів охорони здоров’я, що надають стаціонарну медичну допомогу пацієнтам з COVID-19, а також затверджено Порядок надання цих коштів місцевим бюджетам. Документ набув чинності 10.10.2020 р. у зв’язку з опублікуванням у газеті «Урядовий кур’єр» (№ 198 від 10.10.2020 р.).