Громадська рада при Національній службі здоров’я України відстоюватиме інтереси пацієнтів - Motruk, D. (Ліки України, 2020)
Урядом затверджено склад Громадської ради при Національній службі здоров’я України (НСЗУ), до якої увійшли 15 осіб – представників громадських об’єднань, статутна діяльність яких пов’язана із захистом прав і свобод пацієнтів, сприянням розвитку медицини, наданням медичних послуг, обігом лікарських засобів та іншими суспільними відносинами щодо надання медичних послуг.