Ендотеліальна дисфункція як універсальний предиктор розвитку серцево-судинної патології та можливості її корекції в практиці сімейного лікаря - Малярська, Н.В.; Калініченко, М.А. (Ліки України, 2017)
Ендотеліальна дисфункція на сьогодні є одним із предикторів розвитку та прогресування серцевосудинних захворювань, що вимагає уваги лікаря-клініциста та призначення лікування. Проаналізовано доказову базу щодо використання екстракту гінкго білоба у лікуванні ендотеліальної дисфункції. Обґрунтовано доцільність призначення комплексного лікарського засобу Вазавітал® як на клінічній, так і на преклінічній стадії ендотеліальної дисфункції