Гострий аортальний синдром: диссекція аорти - Почепцова, О.Г. (Ліки України, 2017)
У статті розглядаються питання діючої класифікації, причини розвитку, фактори ризику, патогенез гострого аортального синдрому, що ґрунтуються на основі оновлених клінічних рекомендацій Європейського товариства кардіологів. Детально описані методи діагностики, диференціальної діагностики, рекомендації щодо лікування диссекції аорти (консервативного та хірургічного)