Сучасні підходи до профілактики інсульту у пацієнтів з фібриляцією передсердь - Скибчик, В.А.; Соломенчук, Т.М. (Ліки України, 2017)
У статті обговорюються сучасні підходи до профілактики ішемічного інсульту та транзиторної ішемічної атаки (ТІА) у хворих з фібриляцією передсердь, які базуються на оновлених Європейських рекомендаціях 2016 року. Розглянуто місце у цій стратегії неантагоністів вітаміну К пероральних антикоагулянтів (НОАК), антагоністів вітаміну К (АВК) та антиагрегантів.