Прогнозування розвитку когнітивних розладів у пацієнтів з персистуючою формою фібриляції передсердь - Стаднік, С.М. (Ліки України, 2017)
Розроблено спосіб прогнозування розвитку когнітивних розладів у пацієнтів із персистуючою формою фібриляції передсердь, які на момент обстеження не мають когнітивного дефіциту. Виділення з популяції осіб, у яких є загроза розвитку когнітивних розладів, дозволить індивідуалізувати та підвищити ефективність лікувально-профілактичних заходів.