Організація гіпоалергенного харчування дітей - Охотнікова, О.М.; Яковлева, Н.Ю. (Ліки України, 2017)
У лекції наведено основні принципи раціонального харчування дітей перших місяців і років життя з харчовою алергією, рекомендації щодо вибору оптимальних сучасних харчових гіпоалергенних сумішей і харчових продуктів