Хронічний хімічний гастрит, асоційований з рефлюксом жовчі (рефлюкс-гастрит): сучасні підходи до лікування з урахуванням особливостей механізмів розвитку - Novytska, A. V. (Ліки України, 2015)
В статті розкрито патогенетичні ланки розвитку рефлюкс-гастриту, наведено дані про сучасні підходи до комплексного лікування рефлюкс-гастриту та роль урсодезоксихолевої кислоти як препарату патогенетичного лікування.