Ефективність терапії статинами у жінок - Volkov, V. I.; Isaieva, A. S. (Ліки України, 2015)
У статті наведено аналіз результатів численних міжнародних досліджень щодо ефективності терапії статинами у жінок різних вікових груп. Показано ефективність застосування статинів у жінок з метою вторинної профілактики серцево-судинних ускладнень, в той час як щодо первинної профілактики залишається багато невирішених питань.