Діабетична ретинопатія у практиці сімейного лікаря - Bentsa, T. M. (Ліки України, 2015)
У статті наведено сучасні дані щодо факторів ризику, механізмів розвитку, клінічних особливостей діабетичної ретинопатії, а також інформацію про сучасні підходи до діагностики, лікування та профілактики цього ускладнення у хворих на цукровий діабет.