Вивчення деяких властивостей функціонального продукту харчування кумису - Kaliuzhna, O. S. (Ліки України, 2015)
На основі даних експериментальних досліджень було вивчено якісний і кількісний склад та антимікробні властивості функціонального продукту харчування кумису, що свідчать про виражений потенційний лікувально-профілактичний ефект розробленого продукту.