Правошлуночкова аритмогенна кардіоміопатія - Целуйко, В. Й.; Бутко, О. О. (Ліки України, 2021)
У статті розглядаються питання поширеності, етіології і патогенезу, клініки, інструментальної діагностики правошлуночкової аритмогенної кардіоміопатії (ПАКМП). Пропонуються діагностичні критерії, стратифікація ризику раптової серцевої смерті у пацієнтів із ПАКМП і основні підходи в лікуванні даного захворювання.