(untitled) (Ліки України, 2022)
Розроблено Робочою групою з профілактики серцево-судинних захворювань у клінічній практиці з представниками Європейського товариства кардіологів та 12 медичних товариств з особливим внеском Європейської асоціації профілактичної кардіології (EAPC).