(untitled) (Ліки України, 2021)
Нещодавно Антимонопольний комітет України (АМКУ) поінформував громадськість, що до комітету надійшли листи від учасників фармацевтичного ринку, в яких висловлюється занепокоєння у зв’язку з пропозиціями законодавчо закріпити територіальний принцип дистанційної торгівлі лікарськими засобами.