На допомогу сімейному лікарю: кому й як призначити лерканідипін - Лазарєв, П. О. (Ліки України, 2022)
Блокатори кальцієвих каналів широко використовують лікарі в повсякденній клінічній практиці. У статті наведено огляд досліджень з застосування антигіпертензивного лікування і на підставі їх аналізу надані рекомендації щодо призначення такої терапії, з конкретними вказівками, яким саме препаратам і при якій патології слід надавати перевагу. Особлива увага приділена лерканідипіну як сучасному перспективному і доступному препарату.