ЯКІСТЬ ВАКЦИН ДЛЯ ПРОФІЛАКТИКИ ГРИПУ – ПІД ДЕРЖАВНИЙ КОНТРОЛЬ - -, - (Ліки України, 2022)
Як повідомила Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками (Держлікслужба), вона надає інформацію щодо здійснення державного контролю якості вакцин для профілактики грипу. Відтак, згідно із базою даних Держлікслужби, станом на 13.10.2022 р. державний контроль пройшли такі вакцини