МОЗ УКРАЇНИ ЗАТВЕРДИЛО Е-РЕЦЕПТ НА НАРКОТИЧНІ ЛІКИ - -, - (Ліки України, 2022)
МОЗ України оприлюднило наказ від 11.10.2022 р. № 1841, відповідно до якого з 1 листопада 2022 р. запроваджується електронний рецепт на ліки, що містять наркотичні засоби та психотропні речовини в чистому вигляді або в суміші з індиферентними речовинами (далі – наркотичні лікарські засоби).