(untitled) (Ліки України, 2023)
МОЗ України наказом від 21.12.2022 р. № 2311 затвердило в новій редакції Порядок ведення реєстру осіб, відповідальних за введення медичних виробів, активних медичних виробів, які імплантують, та медичних виробів для діагностики in vitro в обіг (далі – Порядок), який передбачає функціонування в електронному форматі вказаного реєстру.