(untitled) (Ліки України, 2023)
У середині липня Парламент зробив перший важливий крок на шляху до легалізації медичного канабісу в Україні, ухваливши в першому читанні законопроект № 7457 «Про регулювання обігу рослин роду коноплі (Cannabis) у медичних, промислових цілях, науковій та науково-технічній діяльності для створення умов щодо розширення доступу пацієнтів до необхідного лікування онкологічних захворювань та посттравматичних стресових розладів, отриманих внаслідок війни».