(untitled) (Ліки України, 2024)
На запит Міністерства охорони здоров’я (МОЗ) України Державне підприємство «Медичні закупівлі України» (МЗУ) придбало вакцину від дифтерії та правця (АДП-М) зі зменшеним вмістом антигену.