Ренопротекція при хронічній хворобі нирок у практиці сімейного лікаря - Karpenko, O. V. (Ліки України, 2019)
Ренопротекція при хронічній хворобі нирок у практиці сімейного лікаря є актуальною проблемою з огляду на наявність зв’язку хронічної хвороби нирок та підвищеного ризику кардіоваскулярних подій. Висвітлені важливість ренопротекторного підходу при лікуванні пацієнтів з артеріальною гіпертензією та перспективи застосування в цьому контексті комбінації лізиноприлу та амлодипіну. Список використаної літератури знаходиться в редакції