Сучасні підходи до проведення електричної кардіоверсії. Відбір пацієнтів, процедура проведення, супровідна терапія - Motylevska, T. V. (Ліки України, 2019)
В огляді наведені сучасні погляди на тактику ведення хворих із неклапанною фібриляцією передсердь, принципи відбору та підготовки пацієнтів до проведення процедури електричної кардіоверсії.