Чого чекати від реформування вторинної медичної допомоги? - Motruk, D. (Ліки України, 2019)
На офіційному сайті Міністерства охорони здоров’я України на громадське обговорення винесено проект постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання проведення пілотного проекту з реалізації державних гарантій медичного обслуговування населення за програмою медичних гарантій для амбулаторно-поліклінічної вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги», що діятиме з 1 липня до 31 грудня 2019 року.