Реімбурсація ліків: паперові рецепти замінять на електронні - Motruk, D. (Ліки України, 2019)
Громадське обговорення проектів постанов КМУ «Деякі питання реімбурсації» (далі – проект про реімбурсацію) та «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті на відшкодування вартості лікарських засобів для лікування окремих захворювань» (далі – проект Порядку використання коштів) перманентно продовжується на сайті МОЗ України з 4 лютого 2019 року. Проекти документів розроблено з метою врегулювання питання передачі Національній службі здоров’я України (НСЗУ) повноважень із адміністрування реімбурсації лікарських засобів, зокрема, програми «Доступні ліки», з 1 квітня 2019 року, та програми реімбурсації ліків, передбачених програмою медичних гарантій, з 1 січня 2020 року.