Застосування різних форм мелоксикаму при лікуванні остеоартрозу колінних суглобів та хребта - Shuba, N. M.; Voronova, T. D.; Krylova, A. S. (Ліки України, 2019)
У статті наведена порівняльна характеристика найпоширеніших лікарських форм мелоксикаму. Результати досліджень показали переваги ородиспергуємого мелоксикаму (ОДТ), які полягають у швидшому клінічному протизапальному ефекті, порівняно з таблетованими формами. Достатній профіль безпеки, зменшення запального процесу і деградації хрящової тканини дозволяє рекомендувати мелоксикам як препарат вибору при лікуванні остеоартрозу колінних суглобів та хребта.