Настанова 00983. Показання та застосування антикоагулянтної терапії при фібриляції передсердь - Raatikainen, Pekka (Ліки України, 2019)
Настанови на засадах доказової медицини. Створені DUODECIM Medical Publications, Ltd. Настанова 00983. Показання та застосування антикоагулянтної терапії при фібриляції передсердь Автор: Pekka Raatikainen Редактор оригінального тексту: Anna Kattainen Дата останнього оновлення: 2017-10-31