Доступ до результатів доклінічного вивчення та клінічних випробувань ліків - Motruk, D. (Ліки України, 2019)
2 серпня, після офіційного опублікування в газеті «Офіційний вісник України» No 58, набули чинності зміни до Порядку проведення експертизи реєстраційних матеріалів на лікарські засоби (наказ МОЗ України від 27.06.2019 р. No 1528), що подаються на державну реєстрацію (перереєстрацію), а також експертизи матеріалів про внесення змін до реєстраційних матеріалів протягом дії реєстраційного посвідчення (далі – Порядок), затвердженого наказом МОЗ України від 26.08.2005 р. No 426.