Корисні звички, що рятують від небезпечних хвороб - Motruk, D. (Ліки України, 2019)
Головними причинами передчасної смерті є неінфекційні хвороби: серцево-судинні, рак та цукровий діабет, а також різноманітні травми. Їм можна запобігти, якщо вплинути на фактори ризику поширених захворювань. На цьому наполягає Міністерство охорони здоров’я (МОЗ) України.