Можливості терапії ацетонемічного синдрому у дітей із гострими респіраторними вірусними інфекціями - Marushko, Yu. V.; Shef, G. G. (Ліки України, 2018)
У статті йдеться про застосування препарату Регідрон Оптим у складі комплексної терапії ацетонемічного синдрому у дітей із гострою респіраторною вірусною інфекцією. На основі даних проведеного дослідження показана його ефективність щодо швидкої регресії та ліквідації клінічних симптомів захворювання. Ефективність застосування пероральної регідратації з використанням препарату Регідрон Оптим дозволяє зменшити необхідність проведення інфузійної терапії. У 95% пацієнтів переносимість препарату була доброю.