Лікування функціональних колік у немовлят - Motruk, D. (Ліки України, 2018)
Коліки дуже поширені серед немовлят, проте їх діагностика та лікування в установах первинної медичної допомоги можуть викликати певні складнощі. В даній статті говориться про те, як встановити діагноз колік у немовлят, надано огляд сучасних методів лікування та їх ефективності.